AAA
home

VIPproject

VIPnieuws

VIPevents

VIPonderzoek

VIPCity

VIPnieuws | De Vitalitijd | VIP-fact
VIPcontactVIPpartners
• VIP-DINER
Dinsdag 4 september 2012 vond het tweede VIP-diner plaats bij Rijk van de Keizer in Amsterdam. De avond stond in het teken van VIP-in de toekomst.

Daar waar het bij het eerste VIP-diner vooral om inspireren ging, was het nu zaak te zoeken naar oplossingen om toekomstige resultaten praktisch te maken. Daarbij werd er, omdat de resultaten van de onderzoeken nog niet bekend zijn, in een ‘glazen bol’ gekeken. Want wat als de resultaten positief zijn? Wat betekent dat dan voor de werkgever, de medewerkers, de zorgverzekeraar of de wetenschap? Of wat als de resultaten negatief zijn...?

Aan 5 tafels met 5 verschillende onderwerpen (ontspanning, kosten en baten, beweging, mentale gezondheid en cultuur), die alle betrekking hebben op de VIP onderzoeken, werd er gepraat, gelachen en gediscussieerd over de beste VIP-tips.

Het uiteindelijke resultaat zijn maar liefst 58 VIP-tips voor de toekomst! Deze zijn hier onder te downloaden. Ook is hieronder een beeldverslag, van deze zeer inspirerende avond, te zien!

VIPdiner3

VIPdiner4
 
VIPdiner4

VIPdiner5

VIPdiner13

VIPdiner7

VIPdiner8

VIPdiner9

VIPdiner10

VIPdiner11

VIPdiner12

<< Terug